Cart 0

PEMBELIAN

Bagaimanakah saya boleh membuat pembelian?

Membeli-belah di ladygloryofficial.com adalah mudah:

 • Masuk ke ladygloryofficial.com.
 • Pilih barangan dan kuantiti anda.
 • Sila semak pesanan anda semula dan jumlah keseluruhan sebelum melengkapkan pembayaran
 • Anda akan menerima e-mel pengesahan sejurus setelah anda membuat pesanan anda. Pesanan anda tidak disahkan sehingga anda menerima e-mel pengesahan.

Apa dan di mana nombor pengesahan pesanan saya?

Nombor pengesahan pesanan bermula dengan "Order #" dan boleh diambil

 • Dalam e-mel pengesahan anda
 • Apabila anda melihat "Order Status" anda di bawah "My Account"

Berapa lamakah masa untuk mengesahkan pesanan saya?

Pesanan disahkan setelah pembayaran telah selesai. Sila periksa e-mel anda untuk "Your Order is Successful".

Mengapa Status Pesanan saya menunjukkan "payment pending"? Sekiranya saya membuat semula pesanan baru?

Kebanyakan pembayaran diproses dengan serta-merta. Sebaik sahaja pesanan telah disahkan anda akan menerima e-mel pengesahan dengan butiran penghantaran. Jika anda tidak menerima e-mel pengesahan dalam masa 24 jam, sila hubungi kami di ladygloryminumanbotani@gmail.com dan jangan buat semula pesanan anda untuk mengelakkan pertindihan.

Bolehkah saya meminda pesanan saya selepas ia telah disahkan dan dibayar?

Kami tahu betapa menariknya untuk menerima tempahan tepat pada waktunya, oleh itu kami tidak dapat meminda sebarang pesanan semasa kami memproses pesanan dengan segera apabila pembayaran disahkan. Apa-apa pindaan boleh menyebabkan kelewatan penghantaran pesanan anda.

Bolehkah saya membeli produk secara langsung di gudang anda?

Semua pembelian melalui ladygloryofficial.com perlu dibuat dalam talian.

Bolehkah saya membatalkan pesanan saya?

Malangnya, kami tidak dapat membatalkan pesanan sebaik sahaja ia dibayar. Sila semak barangan anda sebelum melengkapkan pesanan anda. Hanya butiran yang menunjukkan dalam Pengesahan Pesanan anda akan dihantar kecuali item di Out of Stock.

Saya menghadapi masalah menggunakan kod kupon / kupon:

Sila semak jika:

 • Kod kupon telah tamat tempoh
 • Kupon adalah untuk kegunaan sekali sahaja
 • Setiap pesanan hanya boleh menggunakan satu kupon sahaja
 • Kupon itu tidak sah untuk item Non-Discountable yang dikecualikan daripada jualan
 • Hadiah Penebusan dan diskaun tidak boleh digunakan pada masa yang sama semasa "Flash Sale"

Bolehkah saya memesan melalui telefon?

Kami tidak mengambil pesanan melalui telefon. Letakkan pesanan anda dalam talian atau pada aplikasi untuk pembelian anda. Jika anda perlu bercakap dengan kami mengenai pertanyaan dan pertanyaan akaun, sila hubungi pasukan Perkhidmatan Pelanggan kami di +6016-315 4030.

Saya telah memilih produk yang salah. Bagaimanakah saya membuat perubahan pada pesanan saya?

Anda boleh membuat perubahan semasa anda masih memilih item untuk pembelian anda. Walau bagaimanapun, setelah anda mengesahkan pesanan anda dan pembayaran yang terakhir, tiada perubahan boleh dibuat pada perintah itu. Kami menasihatkan supaya anda menyemak dan mengubahsuai pesanan anda dengan teliti sebelum penyerahan pembayaran.

Bagaimana jika produk Out of Stock?

Oleh kerana produk kami semulajadi, kami membuat produk kami dalam kelompok kecil. Sekiranya item tidak ada stok, sila kembali dan semak ketersediaan produk anda tidak lama lagi. Dan sila ingat untuk meletakkan pesanan anda apabila item anda ada dalam stok.

Saya terlupa kata laluan saya, apa yang boleh saya lakukan?

Jangan risau, kami boleh membantu anda! Klik pada pautan Lupa Kata Laluan anda di halaman Masuk. Anda akan diarahkan ke halaman pengembalian kata laluan. Masukkan alamat e-mel anda dan kami akan segera menghantar kata laluan sementara kepada anda. Sebaik sahaja anda berjaya mengakses akaun anda, ingat untuk mengemas kini kata laluan anda. Kami sangat mengesyorkan agar anda mengubahnya secepat mungkin.

Bagaimanakah saya menukar butiran kenalan atau alamat saya?

Ia sangat mudah! Anda boleh menukar butiran kenalan atau alamat anda di halaman Dashboard Saya.

Untuk semua pertanyaan lanjut, jangan teragak-agak untuk menghubungi kami melalui e-mel di ladygloryminumanbotani@gmail.com atau hubungi HQ kami di +6016-315 4030, Isnin-Jumaat (tidak termasuk Cuti Umum) sebelum 5 petang untuk bantuan.

PEMBELIAN ATAS TALIAN

Adakah selamat untuk berbelanja di ladygloryofficial.com? 

Lady Glory Official berbangga dengan menyediakan pengalaman membeli-belah yang selamat dan terjamin. Maklumat peribadi anda disimpan dengan selamat dan peribadi semasa keseluruhan proses checkout.

Apakah pilihan pembayaran yang anda ada?

Atas sebab keselamatan, kami kini menerima pembayaran dan pembayaran dalam talian melalui BILLPLZ Malaysia Payment Gateway kepada MEPS / FPX (Semua bank). BILLPLZ Malaysia Payment Gateway - Pembayaran automatik yang dilakukan melalui Billplz Malaysia Gateway menyediakan transaksi yang cekap dan mudah untuk anda. Anda tidak perlu menghantar bukti pembelian kerana semuanya automatik.

Bagaimanakah saya tahu jika pembayaran saya berjaya?

Setelah kejayaan pembayaran, anda akan menerima prompt pada skrin untuk memberitahu anda bahawa pembayaran telah diterima. Pada masa yang sama, anda juga akan menerima invois daripada Lady Glory Official DAN pengesahan pembayaran dari portal pembayaran dalam talian Billplz melalui e-mel. Sebagai alternatif, anda boleh menyemak status pesanan anda melalui "My Account".

Mengapa pembayaran saya ditolak?

Terdapat pelbagai sebab mengapa pembayaran anda mungkin ditolak.

 • Pastikan anda telah mendaftarkan akaun perbankan dalam talian dengan bank tempatan anda.
 • Semak dengan bank anda untuk memastikan terdapat dana yang tersedia untuk membayar pesanan anda.
 • Pastikan anda telah melumpuhkan penyekat pop penyemak imbas anda untuk melengkapkan tetingkap pembayaran.

Untuk semua pertanyaan lanjut, jangan teragak-agak untuk menghubungi kami melalui e-mel di ladygloryminumanbotani@gmail.com atau hubungi HQ kami di + 6016-315 4030, Isnin-Jumaat (tidak termasuk Cuti Umum) sebelum 5 petang untuk bantuan.

PENGHANTARAN

Berapakah caj penghantaran?

Caj penghantaran adalah kadar rata RM12 (Semenanjung Malaysia) dan RM19 (Sabah dan Sarawak) tanpa mengira berat. Walau bagaimanapun, caj penghantaran ini akan dikecualikan jika anda memenuhi keperluan Penghantaran kami PERCUMA DENGAN promosi pembelian.

Bagaimanakah saya menjejaki pesanan saya?

Nombor penjejakan anda akan tersedia untuk dilihat sekali status status pesanan anda "Order Fulfilled". Untuk penjelasan terperinci mengenai status pesanan kami, ikuti langkah berikut:

 1. Anda akan menerima e-mel dengan subjek Order Fulfillment bila pesanan anda telah dipenuhi oleh ladygloryofficial.com.
 2. Dalam e-mel, maklumat mengenai Courier Company dan Tracking Code akan diberikan. 
 3. Anda boleh menjejaki bungkusan anda disini.
 4. Atau masuk ke akaun dalam talian anda untuk lihat View My Order.

Sekiranya Nombor Penjejakan anda masih tidak dapat dikesan, sila hubungi Perkhidmatan Pelanggan melalui e-mel di ladygloryminumanbotani@gmail.com atau melalui telefon +6016-315 4030, Isnin-Jumaat (tidak termasuk Cuti Umum) sebelum 5 petang untuk bantuan.

Bolehkah anda menghantar alamat ke luar Semenanjung Malaysia?

Pada masa ini, kita hanya boleh menyampaikan alamat jalanan di Semenanjung Malaysia, Sarawak dan Sabah. Kami tidak menghantar alamat PO Box atau alamat antarabangsa lain.

Perkhidmatan Penghantaran Apa yang digunakan oleh Lady Glory?

Kami menggunakan Perkhidmatan Pos Laju untuk dihantar di Semenanjung Malaysia, Sarawak, dan Sabah.

Berapa hari yang diperlukan untuk pesanan saya tiba?

Pesanan anda akan diproses dan dihantar dalam masa 3 hingga 5 hari bekerja untuk alamat di Malaysia. Walau bagaimanapun, sebaik sahaja pakej berada di tangan Perkhidmatan Pos Laju, kami tidak dapat mengawal berapa hari yang diperlukan untuk anda. Kami tidak menghantar ke alamat PO Box.

Saya mahu menghantar pesanan saya ke alamat orang lain. Apa yang saya buat?

Mudah! Jika anda ingin menghantar ke alamat lain, semak "Shipping Address" dan masukkan butiran alamat dan penerima pilihan anda. Anda mesti mengisi butiran perhubungan yang betul bagi orang yang akan menerima pesanan tersebut.

Pesanan saya belum tiba lagi. Apa yang saya buat?

Anda mungkin mendapati nombor penjejakan untuk pesanan anda dalam tab ORDER di Papan Pemuka anda. Sekiranya anda mengalami kelewatan penghantaran, anda boleh menjejaki penghantaran anda melalui portal Pos Laju Track and Trace.

Untuk semua pertanyaan lanjut, hubungi kami melalui e-mel di ladygloryminumanbotani@gmail.com atau hubungi HQ kami di +6016-315 4030, Isnin-Jumaat (tidak termasuk Cuti Umum) sebelum 5 petang untuk bantuan.