Cart 0

PEMULANGAN DAN BAYARAN

Apakah bayaran balik, pulangan dan dasar pertukaran?

Malangnya, semua produk yang dijual dalam talian tidak dapat dikembalikan. Produk boleh dikembalikan atau ditukar untuk kes-kes ini sahaja:

 1. Jika anda menerima item rosak atau pecah dalam pesanan anda.
 2. Jika anda menerima item yang salah dari kami.

Kami tidak menerima pulangan atau bayaran balik untuk kes ini:

 1. Sekiranya anda mengubah fikiran tentang produk.
 2. Jika anda tidak berpuas hati dengan produk yang anda beli untuk sebarang sebab.

Untuk item yang rosak dan salah, kami mempunyai dasar pertukaran 14 hari selepas menerima pesanan, tertakluk kepada terma dan syarat berikut:

 1. Item mesti berada dalam keadaan pembelian asalnya, pembungkusan mesti dibuka, tidak digunakan, tidak ditanda dan tidak rosak dalam apa cara sekalipun.
 2. Item yang dibeli sebagai sebahagian daripada satu set atau pek pelbagai item mesti dikembalikan sebagai set keseluruhan.
 3. Dasar pemulangan ini tidak terpakai kepada item, yang telah dinyatakan sebagai Tidak boleh ditukar atau Tidak dikembalikan

Untuk pulangan, sila hubungi kami di ladygloryminumanbotani@gmail.com dengan nombor pesanan anda dan maklumat mengenai item yang terjejas. Item yang dikembalikan mesti memenuhi keperluan di atas.

Sila kembalikan produk ke Ibu Pejabat kami:
FZ Natural Resources Partnership
Attn: Zara Naturlich
ADV0107 Innovation Incubation Centre,
Level 2 Resource Center, Technology Park Malaysia,
57000, Bukit Jalil, Kuala Lumpur
Tel: +6016-315 4030

Kami komited untuk menyediakan produk berkualiti kepada pelanggan kami. Lady Glory Official berhak untuk menghadkan atau menafikan pulangan, pertukaran atau pembayaran balik. Dalam kes yang luar biasa, Lady Glory Official akan membuat keputusan mengenai bayaran balik dan pertukaran berdasarkan kes demi kes.

Adakah anda mempunyai dasar jaminan wang balik?

Memandangkan kami menjual produk makanan dan minuman kesihatan, kami tidak mempunyai dasar jaminan wang balik. Sila pastikan bahawa anda membaca dan berpuas hati dengan keterangan produk sebelum anda membeli produk.

Apakah yang perlu saya lakukan jika saya menerima produk yang rosak atau cacat?

 • Kami akan mengaturkan untuk mengambil dan menukar produk yang rosak atau rosak dengan produk yang sama.
 • Walau bagaimanapun, jika produk tersebut telah kehabisan stok, baucar kredit yang bernilai sama dengan pembelian anda akan dihantar ke e-mel anda.
 • Sila hubungi kami melalui e-mel, ladygloryminumanbotani@gmail.com untuk mengaturkan produk anda. Sebagai alternatif, anda boleh menghubungi Khidmat Pelanggan yang mesra kami melalui telefon +6016-315 4030, Isnin hingga Jumaat (tidak termasuk Cuti Umum) dari 9 pagi hingga 5 petang untuk bantuan.
 • Hanya pertukaran akan diberikan untuk pesanan produk yang rosak atau pecah.

Apakah yang perlu saya lakukan jika saya menerima produk yang salah atau salah?

 • Kami akan mengaturkan untuk mengambil dan menukar produk yang salah dengan produk yang betul sahaja.
 • Walau bagaimanapun, jika produk tersebut telah kehabisan stok, baucar kredit yang bernilai sama dengan pembelian anda akan dihantar ke e-mel anda.
 • Sila hubungi kami melalui e-mel, ladygloryminumanbotani@gmail.com untuk mengaturkan produk anda. Sebagai alternatif, anda boleh menghubungi Khidmat Pelanggan yang mesra kami melalui telefon +6016-315 4030, Isnin hingga Jumaat (tidak termasuk Cuti Umum) dari 9 pagi hingga 5 petang untuk bantuan.
 • Hanya pertukaran akan diberikan untuk pesanan produk yang salah.

Bagaimana jika saya mengubah fikiran saya atau tidak berpuas hati dengan pembelian saya?

Malangnya, kami tidak mempunyai bayaran balik, pulangan, pertukaran untuk pembelian anda. Semua produk kami mempunyai keterangan dan bahan-bahan penuh yang disenaraikan di laman web dan pembungkusan produk. Sila semak kandungan mana-mana produk yang anda beli di ladygloryofficial.com sebelum membelinya. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan apa jua alasan, sila jangan meneruskan pesanan anda. Sebaik sahaja anda mengesahkan pesanan anda dan membuat pembayaran yang terakhir, tiada perubahan boleh dibuat pada pesanan itu. Kami menasihati anda membuat keputusan dengan teliti terhadap pesanan anda sebelum penyerahan pembayaran.

Bolehkah saya memulangkan barangan yang saya alah atau mempunyai kesan sampingan?

Kami tidak membenarkan pulangan sekiranya alahan. Bahan-bahan produk disenaraikan di halaman untuk membantu anda mengenalpasti apa-apa sensitiviti dengan bahan-bahan tertentu. Orang yang berlainan mungkin mengalami tindakbalas dengan berbeza terhadap produk kami. Adalah penting untuk kita mengenali dan memahami bagaimana tubuh anda bertindakbalas terhadap produk dan bahan yang berbeza. Sila semak kandungan mana-mana barangan di ladygloryofficial.com sebelum membelinya. Sekiranya anda mendapati apa-apa ramuan yang mungkin anda alah, sila berunding dengan doktor perubatan atau pengamal kesihatan anda. Sila ambil perhatian bahawa apa-apa isu perlu dilaporkan dalam tempoh 14 hari dari tarikh penerimaan barangan.

Untuk sebarang pertanyaan lanjut, hubungi kami melalui di ladygloryminumanbotani@gmail.com atau hubungi HQ kami di +6016-315 4030, Isnin-Jumaat (tidak termasuk Cuti Umum) sebelum 5 petang.