Cart 0

SELAMAT DATANG KE LADY GLORY OFFICIAL

Lady Glory Official adalah platform perkongsian maklumat untuk Lady Glory Minuman Botani dan ditubuhkan di bawah FZ Natural Resources Partnership yang ditubuhkan pada tahun 2014.

VISI SYARIKAT

Herba telah menjadi bahan utama dalam amalan pemakanan dan kecantikan manusia sejak ribuan tahun. Salah satu sebab mengapa herba mempunyai tempat dalam kehidupan kita adalah kerana herba merupakan sumber antioksidan yang memberi banyak manfaat kepada kita. 

Di Lady Glory Official, kami berhasrat untuk mendekati orang ramai untuk berkongsi manfaat produk semulajadi dan keupayaannya untuk meningkatkan kesihatan dan kecantikan kita secara semulajadi. Banyak kasih sayang and tenaga telah dimasukkan ke dalam pembuatan produk kami, kerana bagi kami, Lady Glory Official bukan sekadar branding, ia adalah lambang semangat kepada kami. Kami mengambil inisiatif untuk memperbaiki produk kami dari masa ke semasa, dan ia memberi kami kegembiraan apabila usaha kami tercermin dalam kepuasan pelanggan kami. Oleh itu, kami memberi tumpuan untuk meningkatkan produk kami dengan maruah dan integriti. 

MISI SYARIKAT

  • Untuk mendidik orang ramai mengenai manfaat yang boleh dibawa oleh herba kepada mereka.
  • Untuk membina sistem yang mudah dan berkesan untuk pembelian dan penghantaran.

Perjalanan kami masih jauh. Dan dalam proses kami berusaha memperbaiki produk dan kehidupan anda, kami harap anda turut serta dalam perjalanan kami juga.

Dapatkan manfaat ramuan herba semulajadi dari Lady Glory Official.

Team Kami bersama YB Datuk Darell Leiking dan Dr. Mohd. Shahreen Zainooreen, CEO Matrade di Youth Export Day (YED) 2018