Cart 0

Kelainan tenaga dengan teh Chai-Gato!

Setiap kali ke mamak, mesti order teh tarik. Paling canggih pun, order teh halia seround. Tak bosan ke anda?

Jika anda dah bosan bila setiap kali asyik dok order teh aje dan anda sedang mencari suatu minuman yang berlainan, maka Chai Gold adalah penyelesaian yang anda cari. 

Dengan Chai Gold, bukan saja anda dapat menikmati herba yang lazat dan aromatik yang dibuat dari herba berkhasiat seperti halia, kunyit, cengkih, pelaga, kulit kayu manis, ia juga ditambah dengan akar maca yang secara saintifik terbukti berupaya membekalkan tenaga tanpa kafein.

Chai Gold merupakan minuman teh pertama yang dirumus dengan akar Maca dan juga kunyit. Akar maca berpotensi memberi tenaga untuk mencegah kelesuan dan juga berupaya menyeimbangkan hormon bagi lelaki dan wanita. Kunyit pula bersifat anti-radang yang tinggi. Kandungan herba dan rempah ratus dalam Chai Gold bukan sahaja memberi rasa yang hangat dan lazat, tetapi manfaat yang banyak.

APA KATA MEREKA TENTANG CHAI GOLD

"Tasting my sample of Chai Gold this morning. MasyaAllah, warm and warming."

chai gold.jpg

UMM MUSA

"Selalunya saya buat affogato sendiri menggunakan kopi espresso. Tapi kali ini saya guna Chai Gold. Surprisingly sangat sedap!! Saya bancuh Chai Gold agak pekat sedikit daripada biasa."

chai gold.jpg

SITI ZUBAIDAH KAMARUDIN

Wahhhh, canggih idea Cik Puan Siti kita ni. Jadi kami di Chai Gold Official pun nak cuba la idea CHAI-GATO yang canggih ni.

CHAI-GATO ALA CHAI GOLD

Saiz hidangan: 2 cawan

Bahan-bahan :

  • 1 paket Chai Gold
  • 4 scoop aiskrim vanila
  • Air 250ml

Cara Pembuatan:

  1. Masak air sehingga mendidih
  2. Masukkan 2 scoop aiskrim vanila ke dalam 2 cawan
  3. Bancuh 1 paket Chai Gold dengan 250ml air panas
  4. Tuangkan 125ml air panas ke dalam setiap cawan.
  5. Siap! Jangan lupa ambil gambar untuk Instagram!

Tonton video ini jika perlukan pencerahan!



Menarik kan? Dah-dah la order teh tarik tu. DAPATKAN CHAI GOLD ANDA DISINI SEKARANG!

Chai Gold.jpg

#chaigold #chaigoldofficial #zaranaturlich #hangatnikmat #ladygloryofficial



Older post Newer post