Cart 0

Herba telah menjadi bahan utama dalam pemakanan kita sejak turun temurun. Ia telah diperakui bahawa minuman herba membawa manfaat kepada orang ramai.

Antara sebab mengapa herba mendapat tempat dalam pemakanan kita adalah kerana herba merupakan sumber antioksida semulajadi yang tinggi yang dapat memberi banyak manfaat kepada kita.

Lady Glory diperbuat dari herba  berkhasiat seperti cekur, kunyit, halia, asam jawa, temukunci, kulit kayu manis, manjakani, akar serapat, dan garcinia cambogia bagi kesihatan dan kecantikan luaran wanita. Peminuman Lady Glory boleh membantu memberi tenaga, mengurangkan senggugut, menurunkan berat badan, membetulkan kitaran haid, meningkatkan keintiman, dan memperbanyakkan susu ibu.

IG LADYGLORY (1).png

Ada akibat buruk yang akan menimpa kita jika anda biarkan diri anda terus-menerus mengalami kekurangan tenaga untuk membuat kerja seharian dan juga di pejabat terus membelenggu anda.

Tak percaya? Tengok video ini.



Dapatkan faedah ramuan herba semulajadi dari Zara Naturlich.

APA KATA MEREKA TENTANG LADY GLORY

"Sedap!! Hilang penat lepas minum Lady Glory. Yang paling best senang nak minum. Letak je dalam handbag"

49937986_10155763518775876_7291785837795082240_n.jpg

SURAYA SK

"Saya bekerja sebagai seorang professional dengan salah sebuah company swasta di KL. Kerja saya ni kadang-kadang tak kira masa. Kalau kerja luar, berjemurlah saya di tengah panas, dan adakalanya kena kerja sampai lewat malam. Apa lagi mula la badan sakit sana sini. Apa yang paling saya stress sangat ialah kulit muka saya mulalah macam-macam naik. Nampak kusam sangat. Lady Glory ni dah lama saya tau. Tapi dalam bulan Mac baru start consume. Dekat-dekat nak habis sebotoi tu rasa la kesan dia...tetiba rasa badan ringan, tak lesu, muka pun ala-ala ada cahaya gitu walaupun belum pulih sepenuhnya..."

38529_422995632485_7682165_n.jpg

NORHASIMAH AB

"Untuk orang meniaga makanan atau tukang masak like me, supplements are very important. On days without any supplements, memang tenaga bertahan sampai tengah hari je. Lepas pukul 1 tengahari tu dah lembik. Memasak pun jenuh paksa diri nak siapkan. Alhamdulillah, Lady Glory helped a lot. Tenaga tu panjang sampai ke petang. Malam pun still larat nak kemas rumah, basuh baju bagai. Sendi pun tak karat, mudah bergerak. Rasa ringan je badan."

33803754_1963416657025461_5318361589210939392_n.jpg

KEIRUN 

"Saya seorang suri rumah sepenuh masa yang menjalankan business online. Saya memilih Lady Glory sebabnya ialah, dalam bulan Jun tahun lepas, saya mengalami kelesuan yang amat teruk. Setiap pagi bila saya bangun dari tidur, bahu saya terasa berat dan saya memang akan flat for the whole day. Amazingly, a week after consuming Lady Glory, saya boleh rasa perubahan pada diri, bangun pagi hilang lesu, cergas dari pagi sampai ke malam. Setelah beberapa bulan pengambilan saya dapat rasakan perubahan pada kulit saya, makin lembap dan ramai yang tegur nampak glowing. Yela Lady Glory kan kaya dengan anti oksidan iaitu kunyit salah satu nya yang membantu menaikkan seri wajah."

49074653_10216829765152406_7867446682504396800_n.jpg

NURUL MOHAMED 

Dapatkan tawaran lain dan kombo dan penjimatan yang hebat di bawah!